Zoveel te vertellen…

24 september 2018 0 Door Mireille

Gisteren heb ik heerlijk gewerkt. Helaas ging het op een gegeven moment mis bij het frietbakken. Ineens begon er vet op te spatten en dat ging over mijn linker pols heen, precies daar waar anders mijn horloge zit. Pijnlijk, maar gewoon doorgewerkt (wel even gekoeld), maar nu helaas blaren onder waar ik mijn horloge draag. Geluk bij een ongeluk doet het dragen geen pijn. En ik snap nu wel waarom horloges niet mogen, anders had ik nu een McFitbit gehad…

Verder werd ik door een manager gevraagd of ik een uurtje langer kon werken. Nou dat kon ik wel, maar dan kwam ik over de 5,5 uur heen en zou ik recht op pauze hebben. Ik mocht dan wel gelijk om pauze. Aangezien ik daar niet op gerekend had en dus geen eten bij me had kreeg ik wat ik maar wilde, betaald door de Mc. Echt super netjes! En aangezien ik er nu werk en nieuwe dingen wil leren kennen heb ik een Fish filet besteld. Best lekker, maar als er een volgende keer komt dan vraag ik zonder kaas, die hoorde er wat mij betreft niet op.

Dan heel goed nieuws, ik ben een handtekening verder in het verkopen van mijn huis. De vorige keer kwam de koper niet opdagen, deze keer is het allemaal goed gegaan. Nu blijven hopen dat de financiering rond komt. Het was wel heel mooi om te zien dat ze zo enthousiast over het huis was.

Verder heb ik lekker veel regeldingen gedaan. Contact gehad met de post waar op raadselachtige wijze mijn loonheffingskorting veranderd was, dus dat teruggedraaid (hopelijk krijg ik daar geen problemen mee volgend jaar met de belasting, maar ik denk dat het meevalt). Contact gehad met de mensen van het onderzoek vanwege mijn lichte bloedingen. Ze denken dat het niet uitmaakt en verder kreeg ik ook te horen dat mijn uitstrijkje goed was, dus dat valt allemaal mee. Mocht een arts toch nog gaan twijfelen dan krijg ik bericht, maar geen nieuws is goed nieuws. (En een kwartier nadat ik deze blog plaats krijg ik ineens telefoon van de onderzoekers…en dan schrik ik, want geen nieuws is goed nieuws. Maar ze wilde me geruststellen, toch wel heel fijn. Niets aan de hand, gewoon meedoen!) En als laatste heb ik bij de leasemaatschappij van mijn auto gevraagd hoeveel het gaat kosten om na december in mijn auto te blijven rijden. Even afwachten dus, maar als de financiën zo goed blijven gaan als nu (verkoop huis en onderzoek helpen lekker mee, net als mijn werk bij de McD.) dan kan ik de auto wel op de weg blijven houden en dat is een lekker idee.

Nu lunchen en dan de rest van de dag aan de slag bij de Mc. Fijne dag allemaal!