Zomaar een maandag

Wat kan er in een dag veel gebeuren. Vandaag is daar een goed voorbeeld van. Vanmorgen begonnen op de taxi en daarna hebben mijn vader en ik in 2,5 uur de kamer afgemaakt qua behang. Heel blij, want nu kunnen we donderdag aan de vloer beginnen. Daarna heb ik na de lunch de taxibus van binnen gepoetst. Al die kwijlende en snotterende kinderen smeren alles eronder, dus dat was hard nodig. Daarna de tweede rit en dat was een zware. We kregen een kind mee dat gepoept had, maar die moest dus nog een uur in de bus mee. Dat was dus een lange en stinkende rit. We hebben er uiteraard melding van gemaakt, want dat kun je een kind (en ons) niet aandoen. (Helemaal niet nadat ik de bus zo mooi schoon en fris had.)

Toen we alle kinderen hadden afgeleverd heb ik met de verhuurder van mijn woning gebeld. Die had ik gisteravond al aan de lijn gehad, want ik had tijdens een regenbui last van lekkage.Ze hadden beloofd vandaag terug te bellen, maar ik ken hun beloftes ondertussen, dus ga ik er maar weer achteraan. Hopelijk wordt het snel opgelost, ze hebben het nu in ieder geval bij een installatiebedrijf neergelegd.

Vanavond na het eten ben ik nog even naar Harlingen en Leeuwarden geweest. Voor 5 euro kreeg ik dit meeen voor 3,50 deze bak chinees.

Toch weer leuk en de mango’s zijn zo overrijp dat er ondertussen al 3 op zijn. En jullie zien als je goed kijkt een nieuwsgierig aagje kijken naar al het eten. Nou, dit aagje is vandaag een jaar geworden. Dus ook die is nog getrakteerd, samen met Twan, want feesten doe je samen.Luxe vlees en ijsblokjes!

Geef een reactie