Wil je mijn flesje open maken?

31 juli 2018 0 Door Mireille

Jeroen heeft me een nieuwe openingszin gegeven. Toen ik mijn flesje radler aan het open oefenen was. Maar het lukte vanavond wel na drie keer in tegenstelling tot vanmiddag.

Ik heb een hele goede dag gehad, heb een beetje uit kunnen slapen en me daardoor lekker gevoeld. ’s Morgens heb ik een peerkamp georganiseerd en dat was voor mij even druk, zo’n sport en spelcircuitje, maar het ging best goed. Balspelen, snoephappen, waterglijbaan. De helft van alle kinderen wilde meedoen en dat is echt veel. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en dat geeft veel voldoening.

Terug naar de openingszin. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken, baal ervan dat ik niet naar de pride in Amsterdam kan, terwijl ik nu zover ben dat ik durf. Maar het is ook goed, want de pride is druk en veel en over the top en misschien moet ik ook niet te hard van stapel lopen. Dus laat ik maar rustig aan geduld hebben tot COC Friesland weer dingen organiseert en dan kan ik vast ook mensen ontmoeten die volgend jaar met mij naar de pride gaan