Werk, werk, ‘werk’

27 september 2018 0 Door Mireille

Vandaag weer heerlijk gewerkt bij de post. Ik heb deze week iemand in opleiding en daar zag ik eerst erg tegenop. In juli had ik daar immers niet zulke fijne ervaringen mee en is de man zelfs niet door zijn eerste week gekomen. Deze man is echter compleet anders. Ik durfde hem vandaag al volledig los te laten (eigenlijk dinsdag al, maar toen wist hij de route nog niet). Heerlijk om iemand zo goed te zien werken, dat geeft vertrouwen en is voor mij veel relaxter opleiden.

We hebben lekker doorgewerkt en ik kom nu net thuis. 17 uur moet ik echter weer bij de Mac beginnen, dus even een uurtje rust, dan eten en omkleden en dan in de auto. Daar ben ik tot 22 uur ingepland, maar ondertussen heb ik wel in de gaten dat ik daar niets uit kan afleiden. We zien wel, ik ga me vast lekker vermaken en dan vermoeid naar bed (al stuiter ik vaak nog een paar uren na…).

Vandaag is voor mij de eerste dag zonder pil. Ze belden gisteren dat ik vanaf vandaag moet stoppen. Het wordt steeds serieuzer. Ik heb de bevestiging dat ik 2 oktober nog een korte voorkeuring heb. Dan mag ik van 3 op 4 oktober blijven slapen, omdat ik om 6.15 uur op 4 oktober dan de eerste meting van mijn eitjes heb. Afhankelijk van de grootte moet ik dan blijven of weer naar huis, dat is dan afwachten. We zullen zien.