Werk en vrij

11 februari 2019 0 Door Mireille

Vandaag is mijn eerste vrije dag na 11 dagen werk. Doordat ik vorige week op de taxi ben meegegaan tikt het ineens hard aan. Maar helaas had ik het verder ook heel druk, dus aan mijn huishouden ben ik ook niet toegekomen. Dus dat komt vandaag samen met werken aan het parochieblad. Gewoon weer een volle dag dus, maar het voelt wel lekker, gewoon thuis.

Er komt nu weer zo’n week aan, 12 dagen achter elkaar werken. Ik heb zondag namelijk mijn laatste dag bij de Mc en begin de maandag erna direct op de taxi. Maar vanaf dan heb ik elke zondag vrij en daar heb ik heel veel zin in. En nog beter, de week erna heb ik vakantie. Van de post al vanaf 24 februari, bij de taxi vanaf de 28e. De 28e heb ik dan de selectiedag voor de opleiding tot machinist en daarna vertrek ik lekker op wintersport.

Ik zag dat er lekker wat sneeuw ligt, maar zag ook dat het komende week een stukje warmer wordt daar. Ik hoop dat we nog volop kunnen skiën wanneer we gaan. En zo niet? Dan net als drie jaar geleden veel wandelen en genieten van andere dingen, komt vast helemaal goed.

Zo zag het er gisteren uit.