Werk en plezier

31 mei 2020 0 Door Mireille

De klok begint te tikken. Nou ja, als het goed is tikt zo’n ding altijd, maar het assessment komt steeds dichterbij en dus moet mijn portfolio bijna af zijn. Ik had mijzelf tot doel gesteld dat dit lange weekend te doen. 

Gisteren ging dat totaal niet. Ik was zo moe en druk in mijn hoofd dat ik tot bijna niets kwam. Gelukkig lukte het me wel de lessen van dinsdag voor te bereiden, dan was dat in ieder geval al afgevinkt. Voor vandaag had ik de wekker gezet, zodat ik niet zo lang in bed zou blijven. ‘s Morgens werk ik nou eenmaal het best en ben ik het productiefst. En gelukkig werkte het en heb ik vandaag behoorlijk wat kunnen doen. 

Op een gegeven moment was het wel op, maar dat mocht ook, ik had al zoveel gedaan. Dus mocht ik van mijzelf even relaxen met de katten, even een wandeling. En dat was zo’n goede keus. Het zorgde voor een grote glimlach op mijn gezicht. Sowieso vanwege het weer, maar die clowns van mij die zorgen altijd voor een vrolijke noot.

Attachment.png
Zo begon het…
Attachment_1.png
Dit was het vervolg…
Attachment_2.png
En zo eindigde het.

Twan vond de roze schelp fantastisch. (Hij lijkt roze wel heel leuk te vinden, laatst ook het stoeltje.) En Anna wilde de lol niet missen. Toen zij verderop in de wandeling de bloesemblaadjes in dook heb ik maar een handje geholpen en haar wat extra bedekt. Ze vond het heerlijk, wilde alleen nog maar in de bloesem lopen en liggen. Heerlijk!

Morgen weer de wekker en dan hoop ik dat ik het zo goed als af kan maken. Dan nog de feedback van stage toevoegen en dan kan het opgestuurd worden.