Weggooien is zonde

Laten we beginnen met het werken gisteren en vandaag. Het ging prima, er was genoeg personeel en ik heb lekker gewerkt. Nieuwe dingen geleerd bij de Mc, ik heb op de ‘lijn’ gestaan. Dat wil zeggen broodjes maken, hamburgers, cheeseburgers, big mac’s, maestro’s, mcchickens, kipnuggets scheppen. Ik vond het in het begin verschrikkelijk, omdat het zoveel dingen onthouden is en ik geen idee had. Naar mate de tijd verstreek ging het gemakkelijker en voelde ik me ook beter en capabeler. Dus dat is leuk.

Vandaag ging het postlopen ook goed, ook al was het nachtje kort (2 uur thuis, 3 uur slapen en half 10 wekker) en de bui om 14 uur hevig. Nat gewoon doorgegaan, had bijna geen droge vezel meer aan mijn lijf, alleen de sokken. Bedankt mam voor het goed insprayen van mijn schoenen!

Maar dan ‘weggooien is zonde’. Ik haal meestal kant-en-klaar maaltijden bij de Hema. Lekker, dichtbij en vooral goed geprijsd als het bijna over datum is. Dus elke dag even kijken wat de ‘reclame-pot’ schaft. Maar vandaag heb ik me zo verbaasd. Normaal heb ik voor 2 of 3 euro een maaltijd. Nu stonden de maaltijden die ‘op datum’ waren voor 0,75 cent in het schap en zat er nog een extra sticker op waarop stond…’weggooien is zonde -25%’. Zelf heb ik 10% korting vanwege mijn zorgverzekering, dus ik heb heel goedkoop eten. En aangezien het morgen ook nog prima te eten is heb ik 2 dagen eten voor €1,01!!!

Geef een reactie