Weer een drukke dag, maar toch ook niet…

Ik heb aankomende vrijdag vrij van de post. Daar wilde ik graag gebruik van maken en die dag plannen om de vloer in de slaapkamer te gaan leggen. Voordat dit kan moet het verven wel klaar zijn, anders zit de nieuwe vloer er straks onder. Dat betekent dus dat ik deze week nog even aan de bak moet. Vanmorgen dus 2 deuren een eerste keer lak gegeven (1 kant is al klaar dankzij mamma) en het raamkozijn op de overloop de eerste keer gelakt.

Ook nog wat boodschappen gedaan. Ik heb besloten voorlopig te stoppen met Hellofresh, omdat het qua planning niet te doen is om een half uur te koken. Jammer, want was erg tevreden, maar ben ook heel blij met mijn nieuwe baan, dus de komende tijd maar kant-en-klaar en makkelijke opbakdingen. De werktijden zijn meestal op mijn etenstijd en ik wil niet steeds McDonald’s eten.

Vanmiddag ben ik om 12 uur begonnen met werk en ik kon duidelijk merken dat het maandag is. De uren duurden vandaag veel langer dan vrijdag en gisteren. Af en toe wist je dat er een school uit was, dan kwam er een horde pubers binnen, maar verder niet veel. Nu heb ik pauze, dus die gebruik ik maar even om mijn blog alvast te schrijven. Vandaag weer de kassa en ik leer er ook al wat uitgeven bij, en table service. Vind het soms wat onoverzichtelijk, maar dat is natuurlijk logisch in het begin. Over het algemeen lijkt het best goed te gaan. Zeker bij de kassa.

Om 18.30 uur kwam er een manager vragen of ik al naar huis wilde. Het was zo rustig, nou dat vond ik prima. Wat eerder thuis is niet erg en dat ik dan 4 euro minder krijg kan ik me ook niet druk om maken. Nu ben ik mijn laatste Hellofresh maaltijd aan het maken en ik heb er toch zin in. Zoveel dat ik wachtte met het plaatsen van de blog om nog een foto toe te voegen, maar het bord al leeg heb voor ik daar weer aan denk…

Verder kreeg ik vanmorgen nog goed nieuws, de kijker van donderdag wil volgende week nog een keer kijken, ze is erg enthousiast. Ik durf bijna niet meer te hopen, maar bidden durf ik wel, dus dat doe ik dan maar.

Geef een reactie