Wat is iets waard?

7 maart 2020 0 Door Mireille

Wat een heerlijke dag met die zon, zo vergeet ik al die doorweekte dagen in een ogenblik. Postlopen met de zon in je smoel is zo genieten. Na de twee rondes had ik er nog lang geen genoeg van en dus ging ik met mijn 2 lieve katten aan de wandel.

Ik heb altijd wel wat bekijks, ten eerste omdat ik met 2 katten aan een lijntje loop, ten tweede omdat ze natuurlijk bloedmooi zijn.

Omdat iedereen natuurlijk aan het genieten was van de zon, had ik meer aanspraak dan anders, het was druk op straat. Op een gegeven moment was er zelfs een man die Twan wilde kopen. Mijn reactie was gelijk ‘voor nog geen duizend euro’. De man wilde Anna ook wel, maar ook die is natuurlijk niet te koop, voor geen goud. Beide niet, al bood hij me een miljoen. Ik hou van ze, ben gelukkig met ze en wil ze niet kwijt. Op een gegeven moment vroeg ik of hij zijn vrouw of kinderen wel voor 1000 euro wilde verkopen, maar volgens hem was dat niet te vergelijken. Nou voor mij wel. Geld interesseert me geen drol, ik hou van die beesten en weet hoe het is om katten weg te doen. Het heeft me heel veel verdriet gedaan om mijn vorige duo weg te moeten doen toen ik naar het klooster ging. Ze hebben een fantastisch nieuw huis, waar ze het volgens mij nog beter naar hun zin hebben dan bij mij, maar het deed echt pijn. Dus Twan en Anna blijven als het kan de rest van hun leven bij mij!