Wat hebben mensen tegen mij?

Ik wil beginnen met zeggen dat ik gisteren heerlijk gewerkt heb. Het was retedruk en daardoor was de tijd zo om. Ik heb nieuwe dingen geleerd, zoals de uitgifte van het eten aan het tweede raam van de McDrive. Hartstikke leuk om er weer iets bij te leren. De laatste uren stonden we maar met z’n vieren en dat kon je merken. Maar het is allemaal goed gekomen.

Vandaag heb ik twee routes post gelopen. Dat ging best goed na een relatief kort nachtje. Bij de route in de binnenstad vroeg ik me echter af wat mensen tegen mij hebben. Bekogeld met tomaten (al moet deze persoon hier nog mee oefenen, bijna allemaal nog intact) en een mevrouw liep recht op me af terwijl ik aan de rechterkant van de straat liep met mijn postkar en werd boos dat ik niet aan de kant ging. Nou ja zeg, ten eerste kan ik niet uitwijken, want er zitten geen zwenkwielen onder, het is dus alleen maar rechtdoor. Ten tweede doe ik niets verkeerd, zij wil afsnijdend de winkel in en ten derde doe ik gewoon mijn werk. Nou ja, ik kon er gelukkig hard om lachen en de meneer die het gade zat te slaan met mij.

Nu ga ik genieten van helemaal niks, mijn voeten zijn zo moe. En morgen weer een lange dag, want mijn baas vroeg net of ik 3 uurtjes extra kon werken. Dus morgen van 15 tot 23 bij de Mc.

Geef een reactie