Wat een pracht…

17 december 2018 0 Door Mireille

Op mijn enige vrije dag deze week heb ik het helaas niet rustig. Eigen keuze, het geeft namelijk ook een heel goed gevoel als er weer wat in huis af is. Vanmorgen eerst aan de TITUS gewerkt, het blad is bijna weer af. Nog 2 uurtjes werk denk ik. Daarna had ik een afspraak bij de fysio. Lekker weer wat losser nu. Daarna kwam mijn vader en zijn we weer met de trap aan de slag gegaan. Na een vroege tegenvaller, waarbij een overzettrede stuk ging hebben we (met dus nog een extra ritje Praxis) de trap erin om 17 uur!Hij is naar mijn mening echt super mooi. Hij moet nog afgekit worden, maar dit is al zo’n wereld van verschil!

Straks ga ik nog even relaxen bij de Yoga, hopelijk val ik niet weer in slaap net als vorige week, want dat voelt toch wel heel knullig en stom. Het was trouwens ook niet goed, want daarna lukte het nauwelijks nog in slaap te komen. Dus wakker blijven en daarna lekker slapen, want dat staat er een hele drukke werkweek op me te wachten met kerstpost en McDonald’s…