Wat een genot!

Ik ben iemand die vaak doordendert, niet makkelijk stil staat bij dingen, maar vandaag was dat anders. Ik kom net bij de kapper vandaan en ik voel me zo lekker. Niet omdat mijn haar nu weer prachtig zit…

…maar omdat ik voor het eerst in 8 weken, behalve dan de knuffels van mijn beste vriendin, weer op een fijne manier ben aangeraakt. Wat was het heerlijk hoe ze mijn haar waste, mijn hoofdhuid masseerde, maar zelfs de rollers inzetten was op een bepaalde manier prettig. Maar dat wassen en masseren was zoiets prachtigs dat ik er niets over gezegd heb, maar alleen maar gevoeld heb en ben gaan ontspannen. De knipbeurt van Henk daarna was ook fijn. Weer even lekker gekletst!

En vanmorgen weer de taxi op geweest. Het was gek om heen maar 1 kind te hebben en terug 2, maar het is een begin en ontzettend fijn om weer samen met de chauffeur op stap te gaan en de kids weer te zien. Het zijn maar korte ritjes, maar ik genoot er erg van. Ik hoop zo dat het de goede kant op blijft gaan en ik weer steeds meer van deze fijne momenten mag gaan beleven. Die Corona had een grotere impact op me dan ik dacht…

Geef een reactie