Wat een dag!

6 augustus 2018 0 Door Mireille

Wat een heerlijke dag! Vanmorgen redelijk lang kunnen blijven liggen, want rustige kinderen en vroege medeleiding. Eind van de morgen een cursus capoeira gehad van één van de kinderen. Was erg leuk en best lastig al die bewegingen.

’s Middags hebben we een groot waterfestijn gehouden en daar heb ik heerlijk van genoten. Afsluitend hebben we muziek gemaakt in het zwembad en dat was heerlijk.

Vanavond was ook heel leuk. Eigenlijk de hele dag. Ik kreeg namelijk contact met een vrouw en was daar lekker mee aan het kletsen via een chat en dat is uitgelopen op een date. We hebben lekker een ijsje gegeten en een stuk gewandeld, gepraat en gezeten. Het was gezellig en fijn en wie weet waar het toe leidt. Het was in ieder geval heel leuk dat mijn medeleiders me deze kans gaven en me stimuleerden en zo meeleefden en enthousiast waren.