Wat een belevenissen

10 juli 2021 0 Door Mireille

De laatste weken heb ik weinig geblogd. Het was echt heel hard werken op school. Sowieso is het einde van het jaar altijd erg druk, maar als een school definitief sluit en leeg moet, dan rijst het werk boven de pet. Ik ben echt supertrots op ons team dat we het voor elkaar hebben gekregen. We hebben een bijzondere laatste week gehad met de onthulling van de naam van de nieuwe school, een optocht naar die nieuwe school met skelters, fietsen en lopers en een prachtige laatste schooldag met sport, spel en bbq. Ook wij als collega’s hebben een fijne laatste dag gehad met een solextour en etentje. Drukke, maar hele fijne dagen om op terug te kijken.

En wat een liefde ook van kinderen, ouders en collega’s. Ik ben enorm verwend met afscheidscadeau’s.

Voor mij was het einde ook erg lastig. Ik dacht dat ik er het minst moeite mee zou hebben, omdat ik begonnen ben met het afscheid al in mijn hoofd. En zo was het ook. Alleen kwam er een pijnlijke situatie voorbij waar ik erg emotioneel van werd. Gelukkig heb ik hele fijne collega’s die me hier doorheen hielpen, maar het heeft wel een naar bijsmaakje aan de laatste dagen gegeven. Inhoudelijk kan ik er helaas niet meer over zeggen, omdat het nog officieel gecommuniceerd moet worden.

Verder ben ik goed voor mijzelf geweest. Ik heb gisteren een nieuwe fiets gekocht, zodat ik volgend jaar om de fiets naar mijn nieuwe werkplek kan. Deze is zo’n 12 km fietsen en met een elektrische fiets lijkt me dat heel fijn. Even lekker alles wegtrappen aan het eind van de dag en ‘s morgens energiek kunnen starten. En als het regent, dan heb ik een auto.

Genoeg beleefd, maar te weinig tijd om er een leuke blog van te maken. Dus nu ik vakantie heb toch even jullie bijpraten. En als laatste dan de uitsmijter. Gisteren was ik bezig met mijn oude fiets klaarmaken voor de inruil toen dit gebeurde…

Na eerst keihard gelachen te hebben raakte ik toch wel enigszins in paniek toen ik hem er niet af/uit kreeg. Dat ding hangt 2 meter hoog en Twan is erg lomp en onhandig. Op een gegeven moment leek het zelfs dat hij eraf wilde springen. Gelukkig heb ik hem er weer afgekregen via de trap (waarschijnlijk ook hoe hij erop is gekomen). Wat is het ook een monster. Helaas denk ik niet dat ik hem zo gek krijg een rondje mee te gaan varen, had me wel heel gezellig geleken.