Wat als je je dag niet hebt?

10 april 2021 0 Door Mireille

Dan moet je iets bedenken wat je weer een beetje de andere kant op helpt, maar dat is best lastig op een rotdag. Gelukkig ging ik erover in gesprek en heeft een hele lieve vrouw me weer in beweging gekregen. Ze gaf aan dat als alles stom is je, het als straf aan alles wat stom is, maar zo leuk mogelijk moet maken en keihard je tong uit moet steken (eigen woorden, zelfde strekking). En wat heb ik de afgelopen tijd nou ontdekt wat precies dat is: de kano. Bijna niets mag, qua sport en ontmoetingen, maar die kano hielp me om te genieten.

Maar ja, het is absoluut geen kanoweer en hij was ook nog eens stuk. Dus dat schoot niet op. Maar, als ik weer wil genieten als het wel weer beter weer is, dan moet hij wel klaar zijn. Dus mouwen opstropen en aan de klus. Het dekluik was namelijk los. Ik dacht dat die simpel vastgeschroefd was…

…maar dat bleek anders te zijn. Het was namelijk een zelfgemaakt gat en met lijm vastgemaakt omdat de schroeven helemaal niet matchen met de gaten in de kano.

Dus die moest weer vast. En hoe doet een zelfwaarderende lesbo dat… juist, zo!

En als je dan toch bezig bent, dan wil je hem ook leuk maken. Mijn buurvrouw noemt mijn kano de banaan (ik kan me er iets bij voorstellen). En die lieve dame die me weer in beweging kreeg vanmiddag die vond dat de boot een naam verdiende en dat ik er maar een Chiquitavrouwtje op moest maken. Nou het is gelukt en ik heb weer even een glimlach op mijn hoofd, want ik heb nu de leukste kano van de wereld, dat kan niet anders. Want niemand is zo gek om dit te doen…

Ik had eerst bedacht het alleen over het luik te doen, maar dan zie ik het zelf niet tijdens het varen. En aangezien het allemaal om mijn plezier draait, zit er nu ook een Chiquitavrouwtje voor me, heerlijk 2 vrouwen op mijn boot!