Waar hoor ik bij?

18 april 2021 0 Door Mireille

Zelf denk ik altijd dat ik een tikje gek/bijzonder ben en daar ben ik helemaal oké mee. Wie begint er nou in de winter met kanoën, plakt er bananenstickers op, laat katten aan de lijn uit en zo zijn er nog best wel wat dingen te noemen. Maar het maakt mij wie ik ben.

Vandaag begon ik er echter aan te twijfelen. Want ik kwam tijdens mijn kanoronde een mevrouw tegen die 2 bijzondere dieren uitliet. Een roze en een zwart varken. Wat geweldig, ze liepen gewoon met haar mee over het fietspad. Dus zo gek ben ik niet.

Wat heb ik vandaag trouwens genoten van de kanotocht. Die zon was heerlijk. Gisteren 6,5 km en vandaag weer. En dat was te merken, want ik voel mijn schouders, nek en bovenarmen nu echt wel.

Vandaag was er een extra uitdaging, het was relatief druk met bootjes op het water. Allemaal jongeren die erop uit gingen. Een aantal heel keurig inhoudend als ze mij tegenkwamen of voorbij gingen. Want de golven die ze maken zijn pittig en spannend in een kano. Maar een aantal hadden ook geen idee wat dat betekende voor mij of interesseerde het niet. Die voeren volop door en ik moest dan echt even stoppen om goed mijn evenwicht te houden. Het voelt waarschijnlijk spannender dan het in werkelijkheid is, qua omslaan, maar ik ben blij dat er ook mensen zijn die er uit zichzelf rekening mee houden. Eén spande de kroon, die vond het zelfs grappig om extra vaart te maken. Nou toen heb ik toch wel even gevloekt. Maar wat was het heerlijk en ik ben lekker aan het nagenieten! En wat is het leuk om nu bij de bootjesmensen te horen, elkaar groeten en de bewondering zien in hun blik dat ik mijzelf voortbeweeg zonder motor, top!