Waar gaat de reis heen?

Tja, en dan ben ik echt op twee paarden aan het wedden. Ik kreeg net telefoon dat ik een dag eerder op de selectiedag voor de opleiding tot machinist mag komen (eerst hadden ze me ingepland op mijn 1e vakantiedag). En daar moet ik iets gaan doen wat ik nog maar 1x eerder heb gedaan…een pitch houden. Een pitch is een presentatie van een paar minuten. Ik moet hen hierin overtuigen van mijn geschiktheid als machinist. Dit vind ik best spannend, mijzelf verkopen, maar ik weet dat ik het kan.

Ik ben slim genoeg, kan goed alleen zijn, kan goed gefocust blijven, ben klantvriendelijk en kan technisch gezien ook wel wat.

Het is een lekker idee dat ik weer ijzers in het vuur heb en dat terwijl ik gewoon 2 banen heb. Ik voel me rijk, niet financieel, maar wel in mijn leven. Ik heb opties en een stevige basis. Hoe lekker is dat? Welke kant het opgaat, geen idee, maar ik laat het los en volg mijn gevoel.

Geef een reactie