Waar blijven die banken?!

De zitkamer is zo goed als af. Vandaag hebben we de andere helft van de vloer erin gelegd en de plinten erin geplakt, de lamp opgehangen, de deuren teruggehangen en de verf van de ramen gekrabd, de salontafel geplaatst en mijn kalfje een plekje gegeven. De plakplinten zou ik tot morgen bewaren, maar na mijn smakelijke maaltijd kreeg ik nieuwe energie en heb ik die er nog even in gejast.

3,5 week geleden heb ik mijn banken besteld, toen was ik bang dat we na 6 weken de kamer nog niet af zouden hebben. Nu kan ik alleen maar denken, waar blijven die banken?! Zou zo blij zijn als ik een plek heb waar ik volledig kan relaxen met bank en tv. Morgen en van de week nog even een keer de planken van de kast verven en dan is het helemaal klaar! (Op de banken na dan… (levertijd 6-12 weken))

Geef een reactie