Vrouwen zijn stom

28 juli 2021 0 Door Mireille

Laat ik even lekker alles eruit gooien, vrouwen zijn verschrikkelijk. Mannen trouwens ook, maar het gaat nu even om vrouwen. Wat een krengen. Natuurlijk chargeer ik enorm, maar het moet er even uit.

In mijn afgelopen blog schreef ik dat ik mijzelf saboteerde en dat het lastig te geloven is dat mensen me leuk vinden. Nou dat moest ik daarna natuurlijk even extra horen van de mensen om me heen die me leuk vinden en ik geloof ook echt wel dat ze dat vinden. Maar vandaag snap ik het ook ietsjes beter.

Ik zeg namelijk dat vrouwen stom zijn, dat komt door de speeddate. Ik had echt een leuke avond en het gevoel dat het prima mensen waren. Ik wilde ook met best een aantal nog een keer afspreken en had 4! matches. Geweldig, ik zag er zo naar uit om meer ontmoetingen te hebben. Je vult namelijk alleen ‘ja’ in als je de ander nogmaals wilt zien/spreken. Nou blijk ik daar wat andere standaarden in te hebben. Want ik ben dus door 3 mensen van de 4 ‘afgewezen’. De eerste wilde alleen vriendschap, maar dat is toch echt niet de insteek van de speeddate en dus erg slap en laf naar de ander (mij). Dat had je dan meteen in die 4 minuten moeten zeggen. Openheid en eerlijkheid zijn belangrijk vind ik. De tweede had blijkbaar ook meer matches en wilde niet met meerdere mensen tegelijk daten. Dat vond ik heel sjiek en eerlijk en die mail raakte me dan ook niet, ik waardeerde het juist. De laatste kwam vandaag en was het meest slap van alledrie. Ze zag het niet zitten zover te reizen. Nou dat wist ze ook al tijdens de date, dat bedenk je niet een week later. En ik heb toen al steeds gezegd dat ik reizen geen enkel punt vind, dus een enorm slap excuus. En dan via een mailtje, bah. Ik was er echt even van ontdaan, maar nu ik een paar uur verder ben brengt het me eigenlijk wel een mooi inzicht. Ik heb hogere standaarden en andere waarden dan andere mensen en dat maakt wie ik ben en waarschijnlijk is dat mede een reden waarom de fijne mensen om me heen me ook leuk vinden. Naast dat ik heel grappig kan zijn en behulpzaam. Ik ben best leuk, dat kan ik gelukkig ook wel zien, nu nog net zo’n leuk type vinden om mee te gaan daten. Er is er nog 1 over van de speeddate. Ik zal niet teveel druk op haar leggen, maar dat ze uit zichzelf mailde en aangaf nog wel contact te willen is een goed begin.

Wel fijn dat het lukt óm te denken, want ik voelde me best even naar. Maar die troela’s zijn mij gewoon niet waard. Hopelijk lukt het dit gevoel vast te houden.