Vrije dag met poezen

9 juni 2019 0 Door Mireille

Ik ben moe, overprikkeld en (ondertussen kijk ik al 2 minuten voor me uit zonder verder te typen) snel afgeleid. Ik denk dat het door de vermoeidheid komt. Maar gelukkig heb ik vandaag ‘vrij’! Al heb ik wel veel gedaan, het voelde niet als moeten, ik heb ook bij kunnen komen en het feit dat er weer dingen gedaan zijn voelt ook goed.

Ik heb wat in het huishouden gedaan, ik heb boodschappen en bestellingen voor mijn verjaardag gedaan, ik heb aan het parochieblad gewerkt en ik ben even de stad in geweest om iets van het feestgedruis mee te krijgen.

Het werken werd me niet echt makkelijk gemaakt……maar ook wel heel fijn om aandacht te krijgen en te geven. Ze laten vandaag echt merken blij te zijn dat ik de hele dag thuis ben. Daar waar ik ga zijn zij ook te vinden.