Vol, heet, hoofd

25 juli 2018 0 Door Mireille

Het is wat veel allemaal deze week. Iemand opleiden bij de post, gisteren viel het mee, vandaag tegen. Ik probeer fair te blijven en geduldig en tegen mijzelf te blijven zeggen dat hij het moet leren en fouten mag maken, maar met die warmte en alles wat er op me af komt is het best lastig.

Zaterdag begint kamp, althans kamp voor de leiders, alles klaarmaken. Zondagochtend voor de kinderen. Ik moet eerst werken, met de nieuwe, dus dat duurt extra lang. Dan nog twee uren rijden en voor die tijd moet de auto dus al ingepakt zijn. Mijn hoofd zit overvol met zorgen om de verkoop van mijn huis en dubbele lasten enzo, dus bedenken wat er allemaal mee moet gaat dit keer niet zo gemakkelijk. Allemaal extra drukte in mijn hoofd.

Toch zie ik erg uit naar kamp. De vorige keer knapte ik daar keihard van op. Lieve mensen om me heen, veel gezelligheid, me nodig voelen, leuke dingen doen met volwassenen en kinderen. Dus ik probeer alles on hold te zetten, me niet te druk te maken en te laten gebeuren. De telefoon en laptop gaan mee, dus dingen regelen kan ik daar ook en dan zie ik wel. Nu nog even de laatste warme dagen met de post doorkomen…morgen dan toch maar afkoelen onder de vleermuis?