Vertellen wat je dwars zit

5 juni 2019 0 Door Mireille

Vandaag stond voor mij in het teken van het uiten van mijn gedachten en gevoelens. Niet iedereen was er even blij mee, maar het kan soms lastig zijn kritiek te krijgen en daar goed mee om te gaan. Voor mij was het in ieder geval goed, want altijd maar de lieve vrede bewaren houdt een keer op.

Zo heb ik een collega verteld dat ik iets vervelend vond. Heb ik de man van het werk gebeld om mijn ongenoegen te uiten over het gedoe van gisteren. En heb ik een mail gestuurd naar iemand die me vroeg te bellen, maar steeds onbereikbaar was.

Soms zit de emmer wel eens vol en dan moet je hem legen. Hij was nog niet vol dit keer en dat hielp het allemaal wat luchtig gehouden. Er is niet teveel gedoe ontstaan en dat is fijn. Blijkbaar groei ik nog steeds.