Verhuizen naar Groningen

Verhuizen naar Groningen

3 oktober 2018 0 Door Mireille

Gisteravond kreeg ik telefoon uit Groningen. Direct gaat dan mijn hart sneller kloppen, is er iets mis, mag ik nog wel meedoen? Er was inderdaad iets mis, te weinig bedden in de kliniek. Het was dus maar de vraag of ik kon voorovernachten in de kliniek, maar ze hadden al een hotel gereserveerd, dus het zou goed komen, de volgende dag zou ik definitief horen waar ik heen zou moeten. Vanmiddag weer telefoon, minder spannend, maar ik zou alsnog afgekeurd kunnen zijn, maar ik verwachtte een telefoontje dus dat scheelde. Er was toch genoeg plek, dus ik mag vanavond gewoon naar de kliniek. Op zich had ik een hotel ook prima gevonden, maar dit is toch lekkerder, want dan kunnen de spullen daar blijven, is er geen gedoe met reizen en kan ik al een beetje aan de plek wennen. Dus ik ben blij.

Vanmorgen heb ik de laatste spullen ingepakt, ik ben zo bang dat ik iets belangrijks of handigs vergeet. Maar ik hoop dat het meevalt en goed komt. Vanmorgen heb ik het huis ook een goede beurt gegeven, is wel zo fijn dat dat op orde is als je een tijdje weggaat. Al slaap ik morgen misschien wel weer thuis.

Vanmiddag had ik verder niets om handen. Even rustig filmpjes gekeken op YouTube (alvast oefenen) en nog even bij de buren langs geweest om te vertellen dat ik even weg ben (maar misschien ook morgen wel weer terug ben). Het was super gezellig bij ze en we hebben even telefoonnummers uitgewisseld mocht er iets zijn. Zo leuk, appen met de buurvrouw van in de 80, lief en leuk mens is het!

Voor de rest ben ik hartstikke hieperdepieper. Ik voel heel veel onrust in me, ben gespannen voor het nieuwe avontuur, maar heb er ook zin in. Stond net letterlijk te stuiteren in de keuken, haha.

Nu nog even geduld hebben en dan ga ik straks met bus, trein en bus naar de kliniek.