Van kou naar zweten…

Een tijdje terug besloot ik dat ik niet te vroeg de CV wil aan doen. Gas kost hartstikke veel geld, het is niet goed voor het milieu om veel te stoken en een dikke trui en een dekentje doen wonderen.

Vanmorgen had ik al een dikke trui aan, mijn winterschoenen en nog kreeg ik het niet echt warm. Dus mijn voornemen om niet voor oktober de kachel aan te doen heb ik in de wind geslagen en ik heb er eentje aangezet. De radiator waar ik een zitje boven gemaakt heb, zodat ik heerlijk vanaf onderen verwarmd word. En zo zit ik, met wintertrui in mijn raam boven een zachtjes verwarmende radiator.

Wachten tot ik naar mijn werk moet. Van 16 tot 21 uur moet ik vandaag werken bij de McD. Ik merk dat ik moe ben, maar dat is straks vast over als ik al die mensen moet helpen die op zondag komen. En als ik straks friet moet bakken dan duurt het koud hebben ook niet lang meer. Dus ik ga me omkleden, nog wat drinken en dan onderweg!

Geef een reactie