Van badkamer naar…

Zonet de wasmachine en droger verhuisd naar de overkant van de hal. Maandag komen ze namelijk een begin maken met de verbouw van mijn badkamer. Ik kan niet wachten tot het klaar is. Daarvoor moet het eerst even chaos en behelpen worden, maar daar sla ik me wel doorheen. Het vooruitzicht van dat wat ik uitgezocht heb helpt daar enorm bij.

Het was best een lastige keuze, want ik woon in een huurhuis en dan doe je niet snel zelf een verbouwing. Maar ik ben van plan hier nog jaren en jaren te gaan wonen en had nu een ultieme kans. Er moest namelijk sowieso een nieuwe douchecabine in en die zou ik krijgen van de verhuurder. Toen heb ik geopperd het geld wat daarmee gemoeid is af te trekken van de offerte die aan mijn wensen voldeed en dat was oké. Nu ‘krijg’ ik dus een compleet nieuwe badkamer, nieuwe tegels, inloopdouche met regendouche , nieuwe kranen, wastoren, drains en verwarming voor maar ongeveer de helft van een normale verbouwing. Dat wilde ik graag, want douchen vind ik zo fijn en dan kan ik er nog meer van genieten.

Ik moet nog even een spiegel, plankje en badmatten uitzoeken en dan ben ik klaar. Moet nog even geduld hebben en even een weekje (of twee) wat minder relaxed douchen, maar dan hoop ik in de voorjaarsvakantie of in ieder geval aan het eind daarvan uitgebreid te kunnen genieten van mijn nieuwe paradijs.

Geef een reactie