Uit de lucht

5 juni 2020 0 Door Mireille

Gisteren was mijn website even uit de lucht. Hij is namelijk verhuisd naar een andere server. Het blijft dezelfde site, met mijn verhalen, maar nu via pchulpFriesland. Een bedrijf van een goede vriend van mij. Hopelijk wordt het er nog beter van, kan bijna niet anders.

Er kwam meer uit de lucht. Er werd me steeds voorgehouden dat de rekentoets dit schooljaar waarschijnlijk niet meer plaats kon vinden. Maar ineens bleek het toch te kunnen en om het nog beter te maken is het nu niet in Assen, maar in Leeuwarden. Veel beter! Dus ik weet eind deze maand echt of ik alles gehaald heb. Het portfolio stuur ik dit weekend op (de laatste beoordelingen zijn binnen) en dan is het de laatste voorbereidingen doen voor de les en blijven oefenen.

Gisteren had ik een gesprek met mijn coach, dat was heel fijn. Ook voelde het steeds serieuzer worden en besef ik steeds meer dat ik volgend jaar mogelijk heel veel op mijn bordje krijg. Nu heb ik twee banen die geen voorbereiding of hoofdbrekens kosten. Dat kan volgend jaar wel eens volkomen anders zijn. Lessen voorbereiden, overleggen, nakijken, gesprekken met ouders, administreren, toetsen en dan nog het gewone lesgeven. Dingen die heel secuur komen en veel meer van mijn mentale capaciteiten gaan vragen. Dat is natuurlijk wat ik wil, maar ik zal er ook erg aan moeten wennen. Die gedachte heb ik nog niet eerder gehad, maar ineens schrok ik ervan.

Ook nu na een week waarin ik 2x taxi en stage heb gecombineerd, 1 dag had met alleen taxi en 1 dag met alleen stage merk ik dat ik hoofdpijn heb. Nu maar even genieten van 2 dagen rust en er dan weer lekker vol tegenaan.