Tom en poezen

De actie waar ik gisteren over sprak liep bijna de soep in. De Hema in Bolsward had een drive-trough gemaakt om tompoucen te kunnen halen. Daar had ik me voor opgedoft, omdat ze als actie hadden dat de leukste aankleding een doosje zou winnen. Maar gelukkig woon ik ertegenover en hoorde ik ze zeggen dat de tompoucen bijna op waren, dus als een speer naar beneden en in de rij. Ik heb het laatste doosje weten te bemachtigen! (Niet gewonnen, maar toch wat lekkers.)

De poezen vonden het wat spannend, maar verder ging het goed. Een foto voor de Hema heb ik helaas niet, want het moest allemaal zo snel, maar gelukkig wilde mijn buurvrouw er nog een maken.

Op mijn shirt staat TOM…

En in de rust thuis kon ik er nog een paar maken van mijn schatten.

Ik heb er in ieder geval lol om gehad, even wat anders in deze saaie tijd. Voorpret, korte pret en nu napret! Hieronder nog twee andere leuke deelnemers aan de actie.

Geef een reactie