The perks of living in the citycenter…

28 juni 2018 0 Door Mireille

Sinds een aantal maanden woon ik in hartje centrum. Vandaag ontdek ik daar een groot voordeel van. Je hoeft je huis niet uit om deel uit te maken van de stadsfeesten. Vanavond is er een obstacle run, eerst voor kinderen en op dit moment rennen er allemaal losgeslagen volwassenen voorbij.

Ik geniet met volle teugen in de vensterbank. Normaal gesproken kreeg ik nooit zoveel mee van de activiteiten, behalve me over de markt worstelen of door het straattheater met mijn postkar. Moe na een dag werken trok de bank me meer dan toeschouwer zijn of deelnemen. Nu kan ik er twee van combineren. En mocht het voor volgend jaar lukken een leuke vriendin te hebben, dan zou het zelfs wel eens samen deelnemen kunnen worden. Misschien wel zoals deze groep…heb ik na zeven maanden in een klooster te hebben gewoond toch nog een habijt.