Te gelukkig voor een blog!

En dan ineens is het half 11 in de avond en bedenk ik dat ik nog geen blog heb geschreven.

Het was een fijne dag met kerk, verjaardag van mijn broertje en een goede vergadering voor het parochieblad.

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik zo gelukkig ben. Ja, ik heb een paar zware dagen gehad in Groningen, maar als ik er nu op terug kijk dan zie ik eigenlijk alleen positieve dingen. Ik heb een hele leuke groep meiden getroffen, het heel gezellig gehad, veel geleerd over de werking van mijn vrouwelijke onderdelen, geld verdiend, maar vooral, mijzelf zo snel weer herpakt. Ik voelde me ellendig door de omstandigheden en mijn trauma’s, maar ik was nog steeds gelukkig. Het gaat gewoon ontzettend goed met me en ik kan blijkbaar heel veel aan. Fijn om te ervaren.

Deze lucht, die kleine dingen, ik geniet er zo van en dat is voor mij nieuw. Vroeger ging dat aan mij voorbij, nu kan ik volmondig zeggen dat het wel goed zit in en met mij!

Een gedachte over “Te gelukkig voor een blog!”

  1. Lieve Mireille!!
    Super om dit te horen! Dit doet me echt goed. Je was en bent een topper!

    -enjoy every little moment-

    X Roomie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: