Te gare aardappelen en half rauwe spitskool.

29 april 2021 0 Door Mireille

Ik was vanmiddag lekker aan het koken. De aardappelen al in de stoomoven en druk met de spitskool bezig die in stukjes te snijden. Toen ging de sirene, reanimatiealarm. Dus ik vloog zo de deur uit, sprong op de fiets en racete erheen. Ik reed nog bijna een buurvrouw van haar sokken, heb maar Reanimatie! geroepen en doorgefietst. Ik kwam aan voor een dichte deur, uiteindelijk werd opengedaan, bleek ik goed te zijn en dus de eerste.

Voor de familie vertel ik hier verder niets over, ik zou het ook niet fijn vinden er vanalles over op een blog van een ander te lezen. Helaas mocht de hulp niet baten, dus ik wens ze heel veel sterkte met dit verlies.

Voor mij gaat echter het leven gewoon door. Mijn buurvrouw was thuis en het is dan fijn even bij haar stoom af te blazen. Tot ik ineens, na een behoorlijk tijdje bedenk dat mijn stoomoven gewoon nog aanstaat. Dus snel naar huis en gelukkig was alles ok. Snel de spitskool afmaken, want de aardappels waren behoorlijk gaar. Maar door alle andere dingen in mijn hoofd heb ik die niet even geproefd voor ik ze op het bord deed en bleek de spitskool niet gaar te zijn. Ach, het hief elkaar mooi op. Het smaakte gelukkig wel en mijn buikje zit weer vol na weer een enerverende dag.