Stekjes en stekkie

24 oktober 2018 0 Door Mireille

Vandaag hebben mijn moeder en ik het huis dat is verkocht leeggehaald. Het meeste was er al uit, maar er stond toch ook nog wel weer meer dan gedacht. Ook moest de lamp nog van het plafond, wilde ik de fruitbomen uit de tuin hebben om ze een kans bij mij te geven en wilde ik nog wat stekjes van de Japanse wijnbes mee. Dus sjouwen en spitten was het vandaag. Het huis is leeg, dinsdag de overdracht en dan zit het erop. Dat is een heel lekker idee, want het voelt al zo lang niet meer als eigen en financieel is het ook erg prettig.

De boompjes, stekjes Japanse wijnbes en wat meegelifte aardbei stekjes staan nu op mijn dakterras. Of het gaat werken, geen idee, maar ik was zo blij met mijn eigen fruitteelt, dat geef ik graag nog een kans op mijn nieuwe stekkie.