Staat alles op z’n kop?

In mijn leven is verandering wel een terugkerend thema. Ik heb al heel wat baantjes verslonden en ben altijd zoekende naar mijn weg.

Eerder schreef ik al dat ik bezig was met een nieuw project, maar daar nog niets over kon zeggen. Vandaag is er echter schot in de zaak gekomen. Dat is wel weer spannend, want dat had ik zo snel niet verwacht. Het lijkt erop dat mijn leven binnenkort weer een andere wending neemt. Hoe en wat laat ik nog steeds even in het midden. Ik ben bang dat er verwachtingen uit voortkomen bij anderen en ik mijzelf daardoor teveel druk op leg. Ik wil mijzelf de ruimte geven dit rustig te onderzoeken. Natuurlijk praat ik er wel over, met vrienden en bekenden, maar dat is anders dan het openbaar op mijn blog gooien. Zodra er meer zekerheid is doe ik dat natuurlijk wel. Tot die tijd blijft het even mysterieus. Maar wat belangrijk is en waar ik jullie deelgenoot van wil maken is het gevoel dat alles weer op z’n kop staat en dat is best weer even spannend…

Geef een reactie