Speciaal zonder uitjes

21 juli 2018 0 Door Mireille

Vandaag was een hele gewone dag, gewerkt en naar de kerk geweest, eigenlijk niets bijzonders of speciaals. Nou ja… het was heel erg warm, waardoor ik mensen alleen nog maar zuchtend kon groeten: hhhhhhhhoi of hhhhhhhallo. Mijn hemel wat warm, voor dit weer ben ik echt niet gemaakt. Let wel, ik vind de zon geweldig en geniet van weer van zo rond de 20 graden, maar dit is teveel van het goede voor mij. Er is bijna 2 liter ranja/water doorheen gegaan tijdens mijn postrondes en ik kreeg met moeite mijn brood weg, maar ik weet dat ik goed moet eten, vooral met dit weer.

Gelukkig krijg ik veel lieve reacties van mensen tijdens het postlopen, die me water aanbieden of me even een hart onder de riem steken en zeggen dat ze respect voor me hebben, dat is fijn. Dus het is toch niet een hele gewone dag geweest, wel speciaal, maar niet heel speciaal. Eigenlijk zoals een frikadel speciaal zonder uitjes, mijn favoriet! Maar ik kom erachter dat die dan toch wel weer heel erg speciaal is…ik kan er namelijk geen foto van vinden…