Soms snap je er gewoon niets van…

Vanmorgen had ik mijn eerste nakeuring na het onderzoek. Leuk om lopende ernaar toe de allerleukste host weer tegen te komen. Zij was erg enthousiast en ik kreeg gelijk een dikke zoen. Zo lief. Maar over de keuring, ik moest dus naar Groningen reizen voor 2 buisjes bloed en 2 vragen (of ik nog klachten had en of ik alweer ongesteld was geworden). Ik snap niet dat dat uit kan. Ze moeten mij kilometervergoeding betalen (en ik woon dan nog relatief dichtbij, er komen ook mensen uit België), is het dan niet goedkoper om het bloed te laten prikken bij het dichtstbijzijnde lab en telefonisch de vragen te stellen? Maar dat zal wel niet of teveel gedoe voor hun met al die verschillende laboratoria.

Ander ding wat ik niet snap is mijn auto. Mijn leasecontract loopt eind dit jaar af en ik had verlenging aangevraagd. Het bleek goedkoper te zijn om een nieuwe te nemen dan om mijn huidige auto nog een aantal jaren door te leasen. Bizar, maar toch is het zo. Vandaag kreeg ik, op weg naar de autowasstraat, te horen dat mijn financiën goed zijn gekeurd en dat ik dus de nieuwe auto krijg. Ze proberen op 31 december een afspraak te plannen voor het inleveren van mijn huidige en het ophalen van de nieuwe. Hartstikke fijn. Ook heel fijn om te horen dat ik dus gezonde financiën heb, die bevestiging is ook wel heel lekker.

En zoals ik al zei was ik met mijn auto op weg naar de wasstraat. Ben voor het eerst naar de indoor wasstraat gegaan in Leeuwarden. Ik moet zeggen, daar wil ik nog wel eens heen. De auto is hartstikke mooi schoon, heb hem daarna gratis mogen zuigen (heel handig als je in een appartement woont) en ben alle McDonald’s zakken ook weer kwijt.

Vanmorgen voor ik naar Groningen vertrok had ik de was en afwas al draaien. Een productieve dag dus wel, zeker in vergelijking met de afgelopen tijd. Ik voel me in ieder geval alweer beter.

Geef een reactie