Productieve vrije dag

12 mei 2019 0 Door Mireille

Tevreden, dat is het goede woord. Tevreden over wat ik vandaag allemaal gedaan heb. Vanmorgen heb ik eerst de kozijnen geschilderd, die had ik net op tijd af, zodat ik naar de kerk kon. Daarna heb ik even mijn gezicht laten zien bij mijn ouders en hun Duitse vrienden. Ik heb ze mijn huis ook nog even laten zien en daarna ben ik aan de schoonmaak gegaan. Ik heb weer een aantal huishoudelijke taken gedaan (waaronder een knoop aan mijn broek vastnaaien) en dat voelt goed.

Morgen tussen de taxiritten door gaan pappa en ik weer aan de slag. En om dat goed te kunnen doen moet ik eigenlijk al voor de eerste taxirit de kozijnen opschuren. Dan stoft het niet meer als pappa gaat sauzen en dan kan ik de tweede laag aanbrengen. Ik hoop dat het lukt. Dat wordt extra vroeg opstaan, maar dat zorgt er ook voor dat er schot in de zaak komt. Want als dat lukt en we morgen alles in de verf hebben dan is de volgende stap al behangen. Daarna de vloer nog en inrichten, dus dat klinkt goed!