Ongemakkelijkheid op Tinder

Vanmiddag had ik even genoeg van al het klussen en ging ik tegen beter weten toch weer even swipen op Tinder. Ergens is het toch ook best leuk om te zien wat en wie er allemaal op de markt zijn. Na een paar keer links en rechts geswiped te hebben (zo kieskeurig ben ik dus nog niet) moest ik lachen: een bekende. Het is niet de eerste keer, maar bij haar wist ik niet dat ze op vrouwen viel. Grappig, maar zeker niet mijn type, maar toch even lezen wat ze bij zichzelf schrijft. Daar schrok ik wel van. Ze wilde haar vriend verrassen met een trio, ze zocht er dus een meisje/vrouw bij. Nou ben ik dat al veel vaker tegengekomen, op Tinder zie ik dagelijks aanbiedingen voor trio’s, maar van een bekende is toch wel awkward. Hoe kan ik haar nu ooit nog gewoon, zonder lachen, aankijken (dat vond ik gelukkig al lastig, dus dan hoef ik me niet extra in te houden, dat scheelt weer). Ik heb trouwens niets tegen mensen die een trio willen of andere kinky wensen hebben. Van mij mag iedereen doen wat hij nodig vindt, als andere mensen, waaronder ik, er maar geen last van ondervinden. Wel heb ik nu besloten om op een andere manier een date te gaan zoeken (natuurlijk blijf ik wel op Tinder kijken, je weet het natuurlijk nooit). Ik ga maar eens in het echt contacten leggen, daarvoor moet ik wel behoorlijk uit mijn comfortzone, maar zo comfortabel is hij nou ook weer niet zonder relatie, dus wat houdt me tegen?! Ik ben dus lid geworden van het COC Friesland en ga daar gewoon eens aansluiten bij een activiteit. Jammer genoeg is er in juli helemaal niks, durf ik eindelijk… Maar dan ga ik gewoon daarna. Ik hou jullie op de hoogte als het zover is.

Geef een reactie