Onderzoek en experiment

Vanmorgen naar Groningen gereden voor de laatste voorkeuring. Er is weer bloed afgenomen, heb weer in een potje geplast (dit keer ging dat veel beter) er is naar hart en longen geluisterd en dat was het. Verder is ons uitgelegd hoe het nu verder gaat voor zover dat bekend is, alles is natuurlijk afhankelijk van mijn cyclus en die is totaal onvoorspelbaar (van elke vrouw, niet alleen die van mij).

Morgenavond moet ik me tussen 20 en 22 uur melden in de kliniek, bepakt en bezakt, want de volgende ochtend om 6.30 uur staat de taxi klaar, die brengt ons naar het Martiniziekenhuis voor de vaginale echo. Wanneer tijdens de echo blijkt dat er een eicel groter is dan 10mm dan moet ik blijven. Gelukkig mogen mijn spullen daar blijven staan, dus als ik niet hoef te blijven hoef ik niet elke keer met alles te slepen. Hoe lang het dan gaat duren is niet bekend, ook dat verschilt per vrouw. In ieder geval moet ik binnen 15 dagen een eitje hebben van 13mm, anders houdt het onderzoek op en vandaag werd verteld dat dit bij 30% van de vrouwen het geval is. Dus die kans is nog best groot.

Omdat het allemaal voorspoedig ging in Groningen ben ik de terugweg langs de kapper gegaan en hij vond mijn haar lang genoeg voor het bedachte experiment. Ik roep al van jongs af aan dat ik krullen wil. Nu op mijn 33e is het dan zover. Ik vond het heel spannend en was bang voor hoe het eruit zou komen, maar als de kapper het aandurft en zelfs leuk lijkt, dan heb ik ook vertrouwen. Deze doet geen gekke dingen. Na een paar uur kwam dit tevoorschijn…Echt super leuk en ben heel blij. Eindelijk ben ik een echte de Vreeze, rood haar en krullen! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden…

4 gedachtes over “Onderzoek en experiment”

  1. Haha, had je maar de helft van de blog gezien? Fijn dat je het leuk vindt, alle reacties op Facebook zijn ook positief. Leuk, had ik niet verwacht.

  2. Staat je super goed hoorenne mag ik jouw antirimpel creme weten? Heb je echt je leeftijd goed getypt? Nogmaals succes Mireille..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: