Nog 2,5 week…

8 juni 2020 0 Door Mireille

Zaterdag heb ik het portfolio ingestuurd en vandaag kreeg ik de bevestiging dat hij goed ontvangen is. Ik heb de namen gekregen van de twee assessoren (beoordelaars) en mag contact met hen op gaan nemen om duidelijke afspraken te gaan maken voor het assessment (tijdstip etc.). Uiterlijk een week voor het assessment moet ik mijn lesvoorbereiding opsturen, dus dat schiet nu heel erg op.

Sowieso komt het nu wel heel dichtbij. Het is spannend, maar zodra ik met de kinderen bezig ben dan doet dat er allemaal even niet meer toe en dan geniet ik. Na stage ben ik vaak wel bekaf, het is hard werken, maar het is ook wel heel lekker om na werk moe te zijn, volgens mij geeft dat ook aan dat je hard gewerkt hebt en dat voelt toch beter dan dat je het allemaal maar uit je mouw schudt. Een beetje uitdaging is goed voor een mens, anders stomp je af.

Ik hoop heel erg dat ik over 2,5 week los kan laten dat ik beoordeeld word en dat ik kan genieten voor de klas. En dat ik daarna in alle gesprekken (in totaal duurt het hele assessment zo’n 5 uur) gewoon mijzelf kan zijn. Dat ik kan aangeven wat ik denk, voel en vind en dan maar zien wat zij van mij denken en vinden.

Nog 2,5 week oefenen, nog 2,5 week van taxi naar stage naar taxi sjezen, nog 2,5 week spanning, nog 2,5 week onzekerheid, nog 3 weken vrij van de post, nog maar 3,5 week stagiaire, maar ook tot in eeuwigheid trots mogen zijn dat ik het geprobeerd heb en dat ik ervoor gegaan ben.