Nieuwe Mireille / Vrouwen zijn stom (2)

12 augustus 2021 0 Door Mireille

Op 28 juli schreef ik over mijn teleurstellende matches die uit de leuke speeddateavond waren gekomen. Ik schreef:

Er is er nog 1 over van de speeddate. Ik zal niet teveel druk op haar leggen, maar dat ze uit zichzelf mailde en aangaf nog wel contact te willen is een goed begin.

Ik heb nog wat mail/app contact met haar gehad en we waren het er beide over eens dat we liever fysiek afspraken. Vandaag zou de dag zijn. Gisteren bespraken we waar en hoe laat precies en sloeg het ineens om toen ze erachter kwam dat ik niet in de buurt woonde. Het voelde als verwijt naar mij, ze gaf aan dat echt begrepen te hebben. Tja ik denk dan alleen, misschien moet je dat dan specifiek vragen als dat zo belangrijk voor je is.

Maar het komt er dus op neer dat ik weer aan de kant gezet ben om de afstand. Ze zegt dat ze kijkt naar de lange termijn en dan geen tijd en energie wil steken in zo’n lange afstandsrelatie. Als ik die tijd op me wil nemen, zie ik het probleem niet, maar blijkbaar is er dus meer en is/zijn ze dan bang niet gelijk te investeren of is er iets anders waar ze niet eerlijk over is/zijn. Voor mij is 1,5 uur totaal geen probleem. Als ik daarmee de liefde van mijn leven vind, dan zou ik dat regelmatig zelfs dagelijks 2x willen rijden als ik daarmee ook de baan van mijn leven kan behouden. Maar blijkbaar vind ik alleen maar kortzichtige mensen.

Ik heb nu besloten niet meer te gaan daten, niet meer speeddates (die zijn alleen maar in de Randstad), niet meer via een datingbureau, niet meer via een datingapp. Ik ga oldskool.

Ik heb ontdekt dat ik het fijn vind om onder de mensen te zijn en ik ga dat uitbuiten. Ik ga mijzelf dwingen er meer op uit te gaan en daar dan ontzettend van te genieten. Enorm te gaan flirten met alle leuke vrouwen en dan maar te zien wat daarvan komt. Dan ben ik al ergens, dan ontmoeten mensen me op een andere manier dan statisch van op afstand. Dan ga ik ze volledig omverblazen met mijn sprankelende, vriendelijke, liefdevolle, spannende persoonlijkheid. Dan ga ik ervoor zorgen dat ze zich geen moment zorgen maken over afstand, omdat ze tot over hun oren verliefd zijn en nooit meer zonder me willen. Dat lijkt me een goed plan!