Net op tijd

7 februari 2019 0 Door Mireille

Wat een harde wind zeg vandaag. Dat vind ik toch de lastigste weersomstandigheid om post in te bezorgen, net als onophoudelijke regen. Alles waait om, stuk en weg en het kost heel veel extra energie om er tegenin te fietsen. Gelukkig was er zon, dus dat hielp.

Toen ik terug fietste uit Nijland moest ik goed mijn best doen om er tegenin te komen. Ik haalde een meisje in dat net was afgestapt, omdat zij het niet meer redde. Ik had medelijden en zei dat ik haar wel zou helpen. Heb mijn snelheid iets aangepast en haar schuin achter me laten fietsen, zodat ik haar wind brak. Zo zijn we samen naar Bolsward gefietst. Fijn dat ik haar zo kon helpen.

In Bolsward ook nog even lekker gelopen en nu ik net thuis ben gebeurt er dit:een stevige bui komt naar beneden zetten. Net op tijd thuis dus, want anders had ik een combinatie van twee nare weersomstandigheden. Gelukkig ben ik droog gebleven!