Na regen komt zonneschijn

Na een rolberoerte en braakneigingen gaat het nu weer goed met me. Ik heb vandaag contact gehad met de leasemaatschappij en ze schamen zich kapot en nemen alle schuld en kosten op zich. Echt keurig netjes hoe ze reageren vandaag. Ook zij gaan bezwaar maken net als ik gedaan heb, maar ze zorgen ook voor het betalen van de boete mocht dat nodig zijn. Ik hoef me dus geen verdere zorgen te maken en krijg zometeen ook nog de vrijwaring toegestuurd zodat in de toekomst er ook geen vervelende brieven meer zullen komen. (Vlak voor het plaatsen is hij zelfs al binnen.)

We konden tijdens ons laatste gesprek er samen gelukkig wel om lachen. Voor zo’n groot bedrijf valt een bedrag van 400 euro natuurlijk wel te overzien en ik kan weer lachen nu ik weet dat het echt allemaal goed komt en het mij niet veel tijd en ellende gaat kosten.

Verder ben ik weer heerlijk productief geweest. Ik heb een taxirit gehad, gesport en geverfd, dus ik ben zeer tevreden. Straks nog een ritje en dan genieten van een rustige avond.

Geef een reactie