Morgen spierpijn, dat is zeker!

8 september 2018 0 Door Mireille

Vandaag hebben mijn ouders, broertje en ik alle meubelen en andere grote dingen uit mijn oude huis gehaald. Met geleende auto en gehuurde kar hebben we eerst wat spullen naar de kringloop en stort gebracht en daarna de wagen volgeladen en alles naar boven gebracht. Dat was hard werken, tafels, stoelen, wasmachine, vaatwasser en allemaal planken van kasten en dan nog heel veel wat kleinere dingen.

Toen we dat allemaal boven hadden en voelden dat we enorme spierpijn zouden gaan krijgen moesten we de klapper nog. Mijn bankstel was klaar en kon opgehaald worden en omdat we toch auto en kar hadden gingen we dat ook doen. Met de hulp van een bestuurslid van de stichting waar ik mijn huis van huur, die er toevallig was vanwege Open Monumentendag, hebben we beide banken naar boven gekregen. Echt heel fijn dat hij bereid was te helpen, ben hem (en natuurlijk ook mijn familie) erg dankbaar!

Na weken de zitkamer klaar te hebben en te wachten op de banken is het zover. Ik kan eindelijk bankhangen, tv-kijken en heerlijk relaxen. Dat komt goed van pas in de drukte die er nu is met twee banen, vrijwilligerstaken en klussen.