Mond vol tanden

12 januari 2019 0 Door Mireille

Het gebeurd me echt niet heel vaak, ik heb vaak mijn woordje wel klaar, maar vandaag…

Tijdens mijn postronde komt er een vrouw op me af en zegt je hebt twee pukkels en ze wijst op haar eigen gezicht de plek aan waar ze bij mij zouden zitten. Tja, dat had ik gisteravond en vanmorgen zelf natuurlijk ook wel in de spiegel gezien, maar echt HEEL FIJN dat ik er nog even op gewezen wordt. Nadat ik bevestigend antwoord wordt door dezelfde vrouw gevraagd hoe oud ik ben. Automatisch zeg ik, 33. Ik wil doorlopen, maar dan komt het hoogtepunt van de communicatie. De vrouw vraagt: ‘En dat allemaal zonder drugs en alcohol?’ Tja, en hoe reageer je dan… Ja, nu het geweest is kan ik allemaal dingen verzinnen, maar ik was gewoon stomverbaasd. Wat was dit voor iemand? Had ze alles wel op een rijtje? Bizar. Nou ja, het is wel zo, zonder drugs en alcohol zie ik er zo jong uit, met jeugdpuistjes!