Missies (bijna) geslaagd

Missies (bijna) geslaagd

30 november 2018 1 Door Mireille

De belangrijkste missie van vandaag was uitslapen. Nou was ik redelijk op tijd wakker, maar na wat katten van me afgeduwd te hebben heb ik me lekker omgedraaid. Ik heb heerlijk gelegen en filmpjes gekeken, maar ben ook twee keer weer in slaap gevallen. Uiteindelijk ben ik rond 11 uur mijn bed uitgegaan. Dus uitslapen is zeker gelukt.

De andere missies die ik had waren de kast verven, regeldingen doen en vanmorgen besloot ik te gaan solliciteren toen ik een erg aantrekkelijke vacature zag. En eigenlijk wilde ik ook nog de kerstboom versieren. (En vanaf 17 uur moet ik weer werken bij de Mc.) De regeldingen en de sollicitatie zijn gelukt. In schilderen had ik echt geen zin, dus dat ga ik zondag doen. En de kerstboom…dat mogen jullie beslissen…Ik heb nog heel veel ballen over, moeten er meer in of is het zo goed? Ik kan niet zo goed tot een oordeel komen.

(En dan moet ik toegeven dat de blog niet helemaal waar is. Ik baalde van mijzelf dat ik geen zin had in verven, dus heb mijzelf een schop gegeven en alsnog geverfd.)