Missie niet geslaagd

14 september 2018 0 Door Mireille

Ons doel was om vandaag de vloer in de slaapkamer te leggen. Helaas is dat niet gelukt. We hadden wat tegenslagen met kapotgaand gereedschap waardoor het niet ging zoals wij wilden. Op 1 baan na ligt de vloer er nu wel in (geen perfectie, maar gelukkig heb ik de grootste tijd de ogen dicht op deze kamer), maar die baan en het halletje en de plinten moeten nog. Misschien dat we morgen nog een gaatje vinden, maar door mijn werk bij de Mac is het nu wat lastiger om een moment te vinden. Hopelijk lukt het snel, want ik kan niet wachten.

Toch ben ik ook wel een beetje trots op mijzelf, want om 15.10 uur zei ik dat we gingen stoppen, omdat ik om 17 uur moet werken, voor die tijd nog moet eten en omkleden, die kant op moet en tot 22 uur moet werken. Ik ben nu al moe en heb dus ook nog wel even te gaan. Maar schouders eronder, gisteren ging het hartstikke lekker en lukte het om veel extra dingen te doen. Ik stond weer op de kassa, maar heb geholpen met TableService, uitgifte, een klein beetje inpakken en ook nog wel veel friet gebakken. Als het vandaag ook zo gaat dan komt het vast goed.