Mireille on the go

26 juni 2022 0 Door Mireille

Vanmorgen moest ik in Nieuwegein zijn en normaal gesproken ga ik de laatste zondag van de maand (vandaag dus) ‘s middags naar Amsterdam. Die bijeenkomst ging niet door, maar ik was al zo ‘dichtbij’ dat ik toch gegaan ben. Ik had nog geopperd aan de mensen ook te komen, maar ik bleef alleen, dus nu weer terug naar huis. Ik merk wel dat ik een echte ‘Amsterdammer’ aan het worden ben (voor Friese begrippen). Er werd me gevraagd of ik Iers was, door een New Yorkse, blijkbaar was mijn Engels toch heel goed. Verder heb ik toeristen de weg gewezen en lol getrapt met 2 barmensen (niet dat dat Amsterdams is, maar wel uit mijn comfortzone).

Ondertussen heb ik in de trein hard gewerkt aan mijn studie en hoop ik zo de finishing touch te leggen zodat ik het precies op tijd in kan sturen om nog beoordeeld te worden voor de zomervakantie. Dan moet ik in de zomervakantie nog steeds veel, maar ik hoop zó dat ik nog iets kan afvinken. Dus zo nog even bikkelen.