Mireille en auto’s…

10 april 2019 0 Door Mireille

…die combinatie heeft in het verleden maar weinig goeds opgeleverd. Ik had ze kort, ben regelmatig aangereden, heb 3x zelf schade gereden, had veel pech en dat was 1 van de redenen dat ik overstapte naar een lease-auto. Geen onverwachte kosten meer, want onderhoud zit er bij in.

Vandaag ging ik met mijn auto naar de wasstraat, want schoonhouden is natuurlijk belangrijk voor het behoud van de auto en toen kwam ik tot een schokkende ontdekking.

En natuurlijk geen briefje! Dit kan iemand echt niet níet gemerkt hebben. Ik baal als een stekker, want nu heb ik toch onverwachte kosten, zonder dat ik er iets aan kan doen, want elke schade heeft een eigen risico van maximaal 250 euro. Dikke shit zeg!

Ik kan echt niet begrijpen dat iemand met zichzelf kan leven wanneer hij dit niet meldt. Ik zou geen oog meer dichtdoen en me continu schuldig voelen. Morgen maar een melding maken bij de leasemaatschappij. Shit, shit en nog eens shit!