Milkshake in de winter

Wat was het koud tijdens het postlopen, maar gelukkig had ik me warm aangekleed met de volledige vierseizoenenjas, muts en handschoenen zonder topjes. Het werkte heerlijk, ik hou van kou. Net als dat ik hou van Sinterklaas en zwarte Piet. Vandaag zag ik ze op de kleinste stoomboot die ik ooit gezien heb…

Het was vanmorgen wel even lastig opstarten. Ik was pas half 2 thuis vannacht en heb dus maar een kort nachtje gehad. Het was een idiote avond bij de Mc. Zo verschrikkelijk druk! Toen we om 1 uur de deuren op slot hadden riep de manager ons allemaal bij elkaar. We kregen grote complimenten, hij was erg tevreden. Hij gaf ons allemaal een high five. Echt goed dat hij daar even de tijd voor nam. We mochten ook een milkshake maken voor onszelf of wat eten pakken dat er nog was. Een fijn einde van een hectische avond. Het lijkt wel steeds drukker te worden, geen idee of het echt zo is, maar het voelt in ieder geval wel zo.

Als laatste was ik gisteren erg opgelucht. Ik had een mail gestuurd aan de roostermaker van de McDonald’s. Sinds november krijgen we de roosters nog maar een week vooruit en daar baal ik van, het is te kort tijd om nog dingen te regelen/plannen. In de CAO staat dat het twee weken vooruit moet, dus dat heb ik aangegeven. Als tussenweg hebben ze me nu een vast rooster aangeboden, ik ben daar heel erg blij mee en nog blijer dat ze niet moeilijk doen. Ik weet dus nu ver vooruit wat me te wachten staat en dat helpt me.

Fijn weekend allemaal, ik ga morgen nog een dagje werken!

Een gedachte over “Milkshake in de winter”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: