Mensen lezen niet

Nu ik mijn enkel rust geef en veel in mijn vensterbank zit zie ik beneden op straat iets mis gaan. Er staat bij mij voor een parkeerautomaat die al meer dan een week stuk is. Dat staat erop……maar mensen kunnen blijkbaar niet lezen. Je ziet ze het rechter schermpje lezen, maar blijkbaar niet de linker. Terwijl ze aan het lezen zijn zie je ze muntjes erin duwen die er niet in willen. Dus pakken ze een ander muntje, drukken ze op wat knopjes en blijven ze proberen. Eerst was het grappig en had ik enig leedvermaak, gisteravond veranderde dat en kon ik het niet langer aanzien. Maar ja, wat te doen? Een briefje ophangen met defect is zo saai……dus heb ik het op deze manier opgelost. Als mensen het nu niet zien, dan ligt het écht aan hunzelf.Ondertussen zijn de eersten langs geweest en binnen 2 seconden liepen deze mensen weer weg. Het werkt!!! En nu heb ik weer lol, omdat ik mensen heb geholpen. Dat voelt toch beter dan leedvermaak. (Al zal ik erg hard lachen als iemand vandaag weer gaat proberen, dan ligt het écht aan henzelf.)

Geef een reactie