McDonald’s en medische keuring

Vanmiddag om 12 uur werd ik verwacht bij de McDonald’s. Ik zou mijn kleding krijgen, een rondleiding en ik verwachtte ook iets te horen over mijn rooster. Nou dat is inderdaad allemaal gebeurd. Ik mocht morgen al beginnen, maar dan moet ik voor de medische keuring naar Groningen, dus dat heb ik maar even tegengehouden. Ik begin nu op 7 september! En zo ziet dat eruit…

Morgen dus de medische keuring. Ik moet 8.45 uur in Groningen zijn. Omdat het ’s morgens altijd chaos is om Groningen binnen te komen en ik parkeergeld zelf moet betalen heb ik even getwijfeld hoe te gaan. Eerst wilde ik parkeren op P+R Hoogkerk en dan verder met de bus, maar ik parkeer toch maar bij het UMCG, dan kan ik daarna nog spullen halen bij de IKEA. Ik heb namelijk nog een tegoedpas en te weinig kledinghangers.

Ik moet voor zevenen al vertrekken, maar je moet er wat voor over hebben. Ik moet helaas ook nuchter blijven, maar ook dat zal wel lukken. Water mag wel, dus daar de honger maar mee stillen. Ik ben heel benieuwd wat ze drie uur lang met me gaan uitspoken, maar de vrouw aan de telefoon zei dat het max. 3 uur is, dus wie weet valt het mee. Ik laat jullie morgen natuurlijk weten hoe het is gegaan, of ik gelijk al goed- of afgekeurd ben of dat ik nog in de race ben.

De zenuwen beginnen nu wel wat te komen, maar gelukkig kan er eigenlijk niets mis gaan. Ik heb niets te verliezen, alleen maar te winnen en word sowieso een ervaring rijker!

Geef een reactie